به گزارش وبدا، دکتر احمدی در این جلسه با اشاره به تحصیل حدود ۲۰۰۰ دانشجو در ۲۹ رشته مقطع تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خوشبختانه با جذب ۳۰ عضو هیات علمی جدید طی یک سال و نیم گذشته تعدادی اعضای هیات علمی دانشگاه به ۱۳۰ نفر رسیده است.
وی با تشکر از دکتر آشتیانی و حوزه امور هیات علمی وزارت بهداشت اظهار کرد: طی ۱۶ ماه گذشته ۲۲ پرونده شامل سه مورد ارتقاء به مرتبه استادی و ۵ مورد ارتقا به مرتبه دانشیاری به کمیته منتخب ارسال شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته پزشکی عمومی از سال ۱۳۸۸ در این دانشگاه گفت: تا کنون ۵ دوره از دانشجویان پزشکی عمومی دانشآموخته شدند و هم اکنون نیز ۵۴۰ دانشجو مشغول تحصیل در این رشته هستند.
دکتر احمدی، جذب ۳۰ عضو هیات علمی و انتصاب مدیران جوان، متعهد و انقلابی در حوزههای مدیریتی معاونت آموزشی را از جمله اقدامات انجام شده عنوان و اظهار کرد: کسب نماد ملی ادغام در هفتمین جشنواره مرجعیت علمی کشور، کسب تاییدیه سه ساله دانشکده پزشکی در اعتباربخشی، کسب تاییدیه یک ساله اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی و انتخاب دانشجوی پزشکی عمومی دانشگاه به عنوان دانشجوی نمونه کشوری از جمله افتخارات حوزه آموزش است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزو دانشگاههای پیشرو وزارت بهداشت در تولید محتوای آموزش پزشکی مبتنی بر واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است، گفت: افتتاح مرکز آزمون صلاحیت بالینی، پذیرش ۵۲ دانشجوی خارجی، افتتاح مرکز آمون الکترونیک، کسب رتبه اول در برگزاری آزمون آنلاین، کسب رتبه کامل اعتبار مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی(E.D.C) و کسب مدال نقره دوازدهمین المپیاد علمی کشور از دیگر فعالیتها و موفقیتهای حوزه آموزش دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار با اشاره به چالشها و مشکلات پیش رو، تاخیر دو ساله در پرداخت حقالتدریس اعضای هیأت علمی را از جمله مشکلات این حوزه عنوان و اظهار کرد: با توجه به نسبت استاد به دانشجو که از میانگین کشوری پایین تر است دانشگاه مجبور است برای پوشش واحدهای تدریس دانشجویی از اساتید مدعو و همچنین اساتید دانشگاه به صورت حق التدریس استفاده کند که متاسفانه تاخیر دوساله پرداخت حق التدریس اعضای هیات علمی هم موجب نارضایتی ایشان و عدم همکاری جهت پوشش واحدهای تدریس آموزشی خواهد شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در این خصوص گفت: سامانه تعیین مبالغ حقالتدریس آماده است و در جلسه با معاون توسعه وزارت مطالبات اعضای هیات علمی پیگیری شده است.
دکتر باقری درخواست دکتر احمدی مبنی بر تامین اعتبار برای پرداخت حق التدریس اساتید را هم به مدیر مالی معاونت آموزشی ارجاع داد.
همچنین در این دیدار دکتر احمدی با اشاره به تحصیل ۴۹ دانشجو در رشتههای بهداشت خانواده و مبارزه با بیماریها در مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان، موافقت با اخذ کارشناسی آموزش بهداشت مدارس را در راستای حفظ و تقویت این مجتمع آموزشی خواستار شد.
اخذ مجوز دوره دستیاری بیهوشی و اطفال از دیگر پیگیریهای دکتر احمدی در این دیدار بود که معاون آموزشی وزارت در دستور اکید از بوردهای تخصصی این رشتهها خواست تا اوایل مردادماه با هدف بررسی ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از این دانشگاه بازدید کنند.