به گزارش وبدا،رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه افتتاحیه این بازدید که با حضور دکتر همایونیراد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمدی زندیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر رزاق محمودی از دانشگاه علوم پزشکی قزوین از اعضای بورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ومعاونین دانشگاه، روسای دانشکدهها و مدیران معاونتهای مختلف دانشگاه و همچنین نمایندگان صنایع تبدیلی مواد غذایی شهرستان گناباد در سالن جرجانی کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد، به بیان تاریخچه مختصری از دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با قدمتی حدود 36 ساله هم اکنون دو هزار دانشجو دارد که در 31 رشته مقطع مشغول تحصیل هستند.
دکتر رضا احمدی با اشاره به وجود چهار دانشکده مستقل و حضور 131 عضو هیأت علمی تصریح کرد: 11 هزار مترمربع فضای آموزشی و سه هزار مترمربع فضای ورزشی در مجموعه 22 هکتاری پردیس دانشگاه وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشجویی فراهم شده است، گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه به مساحت 3900 مترمربع در سه طبقه با وجود 56هزار عنوان کتاب و حدود 2700 مجله آنلاین ظرفیت خوبی برای انجام کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان فراهم کرده است.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان اولین دانشگاه بین دانشگاههای علوم پزشکی استانهای خراسان رضوی و جنوبی موفق به اخذ راه اندازی رشته علوم تغذیه شد افزود: گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه درپی اخذ مجوز رشته ی کارشناسی علوم تغذیه از وزارت بهداشت از سال 1398 شروع به فعالیت نموده است و اولین دوره دانشجویان رشته تغذیه در مقطع کارشناسی، تیرماه سال جاری فارغ التحصیل شدند.
وی با اشاره به فعالیت های پژوهشی گروه علوم تغذیه و بیوشیمی خاطر نشان کرد: اعضای این گروه تاکنون تحقیقات و تالیفات متعددی با هدف بهینه نمودن سطح تغذیه در جامعه انجام داده اند .
معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، خشکسالیها و صنعتی شدن جوامع، تامین امنیت و ایمنی مواد غذایی یک چالش بینالمللی است که نیازمند سرمایه گذاری دولتها در تامین زنجیره ایمن تولید و مصرف مواد غذایی از مزرعه تا سفره است.
دکتر رضا اسماعیلی افزود: با توجه به مزیتهای نسبی منطقه در تولید مواد غذایی و گیاهان دارویی، حضور اساتید و دانشجویان رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی میتواند به تقویت کیفیت ایمنی موادغذایی و تاسیس شرکتهای دانش بنیان در زمینه گیاهان دارویی منجر شود.
اعضای بورد تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت ضمن اعلام رضایت از زیرساختهای مختلف دانشگاه برای تربیت دانشجویان، پیشنهادات لازم برای ارتقای استانداردهای آموزشی دانشگاه را مطرح نمودند.
معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه این بازدید، سومین مرحله از بازدیدهای ادواری بوردهای تخصصی وزارت بهداشت از ابتدای سال 1402 است، خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی دانشگاه در سه ماه نخست امسال میزبان اعضای بوردهای تخصصی فیزیک پزشکی، سلامت سالمندی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی بوده است.
دکتر اسماعیلی تلاش و همدلی همکاران گروههای آموزشی و دانشکدههای دانشگاه در تامین استانداردهای مورد نظر بوردهای تخصصی را قابل تقدیر دانست و آن را زمینه توسعه رشته مقاطع تحصیلی دانشگاه دانست.
پس از این جلسه نمایندگان بورد تخصصی از آزمایشگاه ها و عرصههای آموزشی و پژوهشی در معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری و غذاو دارو دانشگاه بازدید و در جلسات مشترک با دانشجویان، کارشناسان و اعضای هیات علمی دانشگاه شرکت کردند.