بازدید نمایندگان بورد فیزیک پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد

انتشار محتوا: ۶ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۰۷:۵۴ بعد از ظهر
دکتر محمدحسین بحرینی طوسی، دکتر علیرضا منتظر‌‌‌ابدی و دکتر محمدرضا دیوبند نمایندگان بورد فیزیک پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کردند.
bazdid

به گزارش وب‌دا، در راستای درخواست دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای تأسیس مقطع کارشناسی ارشد رشته فناوری تصویربرداری پزشکی و هماهنگی انجام شده با شورای گسترش وزارت بهداشت، اعضای بورد فیزیک پزشکی وزارت بهداشت از امکانات و تجهیزات دانشگاه بازدید کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه افتتاحیه این بازدید که در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، به بیان تاریخچه مختصری از دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با قدمتی حدود  36 ساله هم اکنون دو هزار دانشجو دارد که در  31  رشته مقطع مشغول تحصیل هستند.
دکتر رضا احمدی با اشاره به وجود چهار دانشکده مستقل و حضور 131 عضو هیأت علمی تصریح کرد: 11 هزار مترمربع فضای آموزشی و سه هزار مترمربع فضای ورزشی در مجموعه 22 هکتاری پردیس دانشگاه وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشجویی فراهم شده است، گفت: کتابخانه مرکزی دانشگاه به مساحت 3900 مترمربع در سه طبقه با وجود 56هزار عنوان کتاب و حدود 2700 مجله آنلاین ظرفیت خوبی برای انجام کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان فراهم کرده است.
دکتر احمدی وجود چهار مرکز تحقیقاتی را از دیگر ظرفیت‌های خوب پژوهشی دانشگاه بیان و خاطرنشان کرد: هم اکنون گروه فیزیک پزشکی با هشت عضو هیأت علمی مشغول آموزش 74 دانشجو در مقطع کارشناسی رادیولوژی در این دانشگاه هستند.   

معاون آموزشی دانشگاه گفت: علاوه بر بررسی ظرفیت‌ها و امکانات برای تأسیس مقطع کارشناسی ارشد رشته فناوری تصویربرداری پزشکی در این بازدید اعتباربخشی دوره‌ای رشته کارشناسی پرتوشناسی نیز با حضور اعضای بورد فیزیک پزشکی انجام شد. 
دکتر رضا اسماعیلی افزود: با توجه به نیاز کشور به فارغ التحصیلان این رشته و همچنین تولیدات علمی بین¬المللی در این زمینه، تأسیس مقطع کارشناسی ارشد رشته فناوری تصویربرداری پزشکی موجب جذب دانشجویان نخبه کشور خواهد شد.

نمایندگان بورد فیزیک پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام رضایت از شرایط دانشگاه، اظهار امیدواری کردند که با جذب نیروهای نخبه جدید، دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به قطب توسعه علوم فیزیک پزشکی و پرتوشناسی تبدیل گردد.
 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس