مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه در سال 1401 برگزار شد

انتشار محتوا: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۹:۵۸ قبل از ظهر
همزمان با هفته آموزش، مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه در سال 1401 در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران برگزار شد.
ostad 1

به گزارش وب‌دا، امام جمعه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علوم پزشکی گناباد در این مراسم با تبریک هفته معلم و گرامیداشت مقام استاد از همکاری و هم‌افزایی مسئولان و استادان به عنوان یک ظرفیت خوب در این دانشگاه یاد کرد و افزود: خوشبختانه برنامه‌های فرهنگی خوبی در دانشگاه انجام می‌شود.
حجت‌الاسلام حسن صادقی نسب با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی در راستای تقویت معنویت در کنار توجه به مسائل آموزشی و پژوهشی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: سال گذشته با همکاری اساتید و دانشجویان 23 اردوی جهادی در روستاها و مناطق محروم برگزار شد.
وی افزود: در لبیک به ندای مقام معظم رهبری در برگزاری رزمایش‌های مواسات، همدلی و کمک‌های مومنانه، بیست مرحله توزیع بسته‌های معیشتی با کمک‌های جامعه دانشگاهی و خیرین انجام شد.


حرکت در مسیر عدالت، تعالی و بهره‌وری در آموزش پزشکی


معاون آموزشی دانشگاه در این مراسم با تبریک روز معلم به حدیثی از امیرالمومنین علی(ع): «دانش مایه اقتدار است، هر کس آن را بیابد بوسیله آن پیروز می‌شود و هر کس آن را نیابد، مغلوب می‌گردد» اشاره کرد و گفت: تجارب چند قرن اخیر نشان می‌دهد که بهره مندی از علم و دانش موجب اقتدار و قدرت کشور ها بوده است. 
دکتر رضا اسماعیلی با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا از نظر سیاسی و نظامی مقتدر است، اظهار کرد: امنیت در پرتو این اقتدار سیاسی و نظامی به محققان کشور فرصت داده است تا با تکیه بر دانش و پژوهش به توسعه علومی همچون هسته‌ای، سلولهای بنیادی و ... دست یابیم که این دستاوردها موجب عزت و اقتدار کشور می باشد. 
وی افزود: در چهارمین دهه از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مسیر عدالت، تعالی و بهره‌وری در آموزش پزشکی گام برمی‌داریم.


معاون آموزشی دانشگاه، اخذ تایید صلاحیت سه ساله دوره دکتری پزشکی عمومی را از مهمترین دستاورد های دانشگاه در مسیر تعالی و پیشرفت دانست. وی، آموزشی شدن مرکز خدمات جامع سلامت شهید فیاض بخش دانشگاه در سال 1401 را گامی مناسب برای تقویت آموزش پاسخگو و جامعه محور دانست. 
دکتر اسماعیلی ضمن تقدیر از تولید محصولات آموزشی گروه آناتومی، نوآوری در تولید محصولات آموزشی را لازمه افزایش کیفیت آموزش علوم پزشکی در دانشگاه دانست.  
وی ضمن معرفی علی معتمدالصنایع دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه به عنوان دانشجوی نمونه کشوری، ایجاد امید و حمایت از دانشجویان نخبه را از در طول اجرای فرایند های آموزشی خواستار شد. 


دکتر اسماعیلی با اشاره به بازدید بورد پرستاری و بورد فوریت‌های پزشکی در سال گذشته گفت: خوشبختانه تایید صلاحیت 5 ساله دوره کارشناسی پیوسته فوریت‌های پیش بیمارستانی در طول سال 1401 اخذ شد. تدوین دستورالعمل برنامه اینترشیبی رشته پرستاری برای اولین بار در دانشگاه از مهمترین فعالیت های دانشکده پرستاری در سال 1401 اعلام گردید. 
وی، راه اندازی کارگاه تاسیسات شهری ویژه کار عملی دانشجویان بهداشت محیط را از جمله فعالیت‌های دانشکده بهداشت بیان کرد و گفت: علاوه بر بازدید بورد بهداشت حرفه‌ای، اعضای بورد اتاق عمل نیز جهت اعطای مجوز تاسیس دوره کارشناسی ارشد اتاق عمل از دانشگاه بازدید کردند.
معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه برنامه‌ریزی های لازم برای بازدید بورد فیزیک پزشکی جهت اخذ مجوز تاسیس کارشناسی ارشد فناوری تصویربرداری پزشکی انجام شده است، اظهار امیدواری کرد تاسیس این رشته در دانشگاه موجب جذب دانشجویان نخبه کشور در دانشگاه خواهد بود. 
دکتر اسماعیلی در ادامه به تشریح مهمترین فعالیتهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه پرداخت و ضمن تشکر از زحمات مدیران و کارکنان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، از استقرار دبیرخانه برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی، استقرار دبیرخانه اعتبار بخشی موسسه دانشگاه و استقرار دبیرخانه کارگروه تخصصی اعتباربخشی کلان منطقه 9 در طول سال 1401 خبر داد. 


دکتر اسماعیلی با اشاره به بررسی و تصویب 12 پرونده ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی در کمیته منتخب دانشگاه، از ارتقای 4 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری با تایید هیات ممیزه کلان منطقه 9، خبرداد. دکتر اسماعیلی ضمن تشکر از زحمات همکاران دبیرخانه امورهیات علمی و دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه، اعلام کرد که در طول سال 1401، شرایط شروع به کار 29 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه بصورت استخدام پیمانی و یا شروع تعهدات فراهم شده است. 


وی، استقرار سامانه مدیریت خدمات آموزشی «هم آوا» بجای سامانه «سما» و استقرار سامانه حق التدریس طبیب را از مهمترین اقدامات حوزه مدیریت امور آموزشی دانشگاه دانست و از زحمات همکاران پرتلاش این حوزه تقدیر نمود. 
معاون آموزشی دانشگاه تقویت و گسترش آموزش دانشجویان در عرصه های سرپایی و جامعه محور و استمرار فعالیت کارگروه‌های ده گانه برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی را از مهمترین اولویت های معاونت آموزشی دانشگاه در سال 1402 برشمرد.

 

هیچ شغلی باارزش‌تر، زیباتر و ماندگارتر از معلمی نیست


رئیس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری با بیان احادیث و روایاتی به تشریح اهمیت جایگاه معلم پرداخت و گفت: هیچ شغلی باارزش‌تر، زیباتر و ماندگارتر از معلمی نیست.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد مهدوی نسب افزود: معلم و استاد رسالت سنگین تربیت نسل آینده کشور را برعهده دارند چراکه باید با به فعلیت رساندن ظرفیت‌های بالقوه، انسان سازی کنند.
وی خطاب به اساتید و اعضای هیأت علمی گفت: باید دانشجو را به گونه‌ای تربیت کنید که وقتی در آینده از او در هر جایگاه و شغلی خدمت دریافت کردید، به خودتان بابت تربیت چنین فرد متخصص، متعهد و اخلاق مداری آفرین بگویید. 
حجت الاسلام مهدوی نسب در ادامه با بیان احادیثی از پیامبر اعظم(ص):«يك ساعت در جلسه مذاكره علم شركت كردن، براى تو بهتر از عبادت يك سال است كه روزها روزه باشى و شب ها مشغول عبادت شوى » و امام جعفر صادق(ع):« ... مِدادُ العُلَمَاءِ عَلَى دِمَاءِ الشُّهَدَاءِ ؛ ...مُركب علماء بر خون‌هاى شهداء ترجيح پيدا مى‌كند.» اساتید را به بهره گرفتن از فرصت ارزشمند معلمی برای تربیت و تزکیه نسل آینده کشور توصیه کرد.
وی، امیدآفرینی و تربیت افراد متخصص و متعهد برای آینده کشور را مهمترین وظیفه اساتید عنوان و خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب نقش آفرینی کنیم.
در پایان این مراسم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی از استادان نمونه آموزشی و فرهنگی دانشگاه در سال 1401 تجلیل شد.
 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس