بازدید هیئت بورد تخصصی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار از دانشگاه

انتشار محتوا: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰:۰۰ قبل از ظهر
bazdid b

 

اعضای هیئت بورد تخصصی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با هدف بررسی وضعیت آموزشی و امکانات رفاهی دانشجویان این رشته، از پردیس دانشگاه بازدید کردند.
به گزارش وب‌دا، دکتر عبدالرحمان بهرامی استاد دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر یحیی رسول زاده استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز از اعضای هیئت بورد تخصصی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با حضور در پردیس دانشگاه ضمن بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی  به بررسی کمی و کیفی آموزش این رشته در دانشگاه پرداختند.
رئیس دانشگاه در جلسه افتتاحیه این بازدید که با حضور معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری، معاون غذا و دارو، روسای دانشکده‌ها، اعضای هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار و جمعی از مدیران دانشگاه و تعدادی از مدیران ادارات و واحدهای تولیدی شهرستان در سالن ابن سینا برگزار شد با تبریک ایام هفته وحدت به تشریح تاریخچه مختصری از فعالیتهای 36 ساله دانشگاه پرداخت.
دکتر رضا احمدی با اشاره به حضور 126 عضو هیأت علمی در دانشگاه گفت: هم اکنون حدود دو هزار دانشجو در 28 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: 11 هزار مترمربع فضای آموزشی و 3 هزار مترمربع سالن ورزشی و بدنسازی از جمله فضاهای فیزیکی موجود در مجموعه 220 هزار مترمربعی پردیس دانشگاه است.؛ علاوه بر این کتابخانه مرکزی دانشگاه با 3 هزار و نهصد مترمربع در سه طبقه در این مجموعه قرار دارد که به همراه 5 کتابخانه وابسته در مجموع 71 هزار نسخه کتاب در 27 هزار عنوان کتب فارسی و لاتین، 32 هزار منبع الکترونیکی و بیش از 6 هزار محصول الکترونیک مشترک دارد.
رئیس دانشگاه سالن آموزش مجازی و تالارهای سه گانه مجهز جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی را از دیگر فضاهای موجود عنوان کرد و افزود: با وجود اینکه حدود 90درصد دانشجویان دانشگاه غیر بومی هستند با در اختیار داشتن 13 هزار مترمربع فضای خوابگاهی زمینه اسکان 100درصدی دانشجویان خوابگاهی را فراهم کرده‌ایم.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه این دانشگاه از سال 82 در مقطع کاردانی و از سال 88 در مقطع کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه‌ای دانشجو پذیرش کرده است، حضور 5 عضو هیأت علمی جوان و علاقه مند، وجود 5 آزمایشگاه مجزا و 5 کارگاه ایمنی را از جمله ظرفیت‌های گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار عنوان کرد.
وی با بیان اینکه گروه مهندسي بهداشت حرفه‌اي دانشگاه در راستای اهداف دانشگاه‌های نسل سوم موفق به دریافت تاييديه صدور مجوز بالاترين سطح انجام خدمات مهندسي بهداشت حرفه‌اي (سطح 3) شده است، گفت: بر اساس اين مجوز، گروه مهندسي بهداشت حرفه‌اي دانشکده بهداشت دانشگاه اجازه دارد در زمينه ارائه خدمات مهندسي بهداشت حرفه‌اي اعم از اندازه گيري عوامل زيان‌‌آور محيط كار، ارائه مشاوره‌هاي تخصصي در راستاي اهداف بهداشت حرفه‌اي در صنعت و همچنين اجراي طرح‌هاي كنترلي و بهينه سازي محيط هاي كاري در سطح دانشگاه و همچنين در سطح كشور فعاليت نمايد.
رئیس دانشگاه به نقش مهم مهندسی بهداشت حرفه‌ای در تامین سلامت در محیط های شغلی اشاره و تاکید کرد: با توجه به جمعیت 21 میلیون نفری شاغل در کشور مهندسی بهداشت حرفه‌ای که در حقیقت علم و هنر تامین سلامت در محیط های شغلی است می‌تواند با شناسایی، حذف و یا کنترل عوامل مخاطره آمیز شغلی در محافظت و تامین سلامت شاغلان کشور نقش مهمی ایفا کند.
دکتر احمدی در پایان با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود از اعضای بورد خواست تا با راهنمایی‌های خود دانشگاه را در راستای اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار یاری نمایند.
پس از این جلسه اعضای بورد از آزمایشگاه‌های بهداشت حرفه‌ای، کارگاه‌های ایمنی، کتابخانه مرکزی، دانشکده بهداشت، گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار بازدید کردند.
یادآور می‌شود بازدیدهای دوره‌ای اعضای بوردهای تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ارتقای کیفیت آموزش رشته‌های مختلف دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس