افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

انتشار محتوا: ۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۰۷:۰۰ قبل از ظهر


با تصویب شورای گسترش، دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مهرماه 92 در مقطع کارشناسی ارشد بهداشت محیط دانشجو می پذیرد.


به گزارش وب‌دا، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: پس از بازدید اعضا هیئت بورد مهندسی بهداشت محیط در بهمن ماه سال 91 و بررسی توانمندی‌ها و امکانات موجود، شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دویست و بیست و چهارمین جلسه خود که بیست و سوم اردیبهشت ماه برگزار شد با تصویب رشته بهداشت محیط در مقطع کارشناسی ارشد موافقت نمودند.
دکتر علی محمدپور با بیان اینکه از مهرماه امسال چهار دانشجو در این رشته پذیرش می‌شوند، اظهار داشت: با تصویب این رشته، مجموع رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به چهار رشته رسید.
وی، وجود آزمایشگاه‌های تخصصی شیمی و میکروبیولوژی آب و فاضلاب، مواد زاید جامد، هوا، مواد غذایی، هیدرولیک، زبان، میکروب شناسی، انگل شناسی، ویروس شناسی و قارچ شناسی و کارگاه موتور تلمبه و ساخت پایلوت را از مهمترین پتانسیل های این دانشگاه برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط عنوان کرد.
دکتر محمدپور، سابقه مفید آموزشی، وجود دو مرکز تحقیقات، دو شبکه بهداشت و درمان، دو بیمارستان آموزشی درمانی، نیروی انسانی کارآمد و متخصص، جمعیت در دسترس، فضای مناسب جهت پژوهشگری، همکاری دانشگاه با بخش های مختلف خارج از دانشگاه همچون دفتر ارتباط با صنعت، هماهنگی و همکاری بالا بین معاونت ها و حوزه های مختلف را از دیگر پتانسیل های این دانشگاه برشمرد.
وی با بیان اینکه اولین دوره دانشجویان رشته بهداشت محیط در مقطع کاردانی از سال 82 و در مقطع کارشناسی پیوسته از سال 87 پذیرش شدند، خاطرنشان کرد: در حالیکه حدود چهار سال از آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی بهداشت محیط می گذرد، اعضای این گروه حدود یکصد مقاله در همایش های داخلی و بین المللی ارائه کرده اند.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس