برپایی غرفه دانشگاه در جشنواره و نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی

انتشار محتوا: ۶ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

این جشنواره و نمایشگاه در قالب هفتصد و پنجاه غرفه در بیست هزار متر مربع در محل نمایشگاه های بین المللی مشهد برپا شده است.


استاندار خراسان رضوی در مراسم آغاز این جشنواره با بیان اینكه علم به تنهایی برای توسعه كافی نیست، گفت: علم باید همراه با پژوهش و تحقیق باشد.  دکتر محمود صلاحی با بیان اینکه در هیچ مكتبی همانند اسلام به امر تعلیم همراه با تربیت و خدمت به بشریت تأكید نشده است ، خاطر نشان کرد: تأکید نظام اسلامی بر پژوهش ، علم ، تحقیق و تعلیم باعث شده است امروز پس از گذشت سی وسه سال از انقلاب اسلامی در بسیاری از رشته ها به خودکفایی و پیشرفتهای چشمگیری دست یافته ایم.وی با بیان اینکه خراسان رضوی با وجود شصت هزار واحد صنعتی و معدنی ، رتبه نخست کشور در سرمایه گذاری صنعتی و معدنی در کشور را داراست ، افزود: هم اکنون بیش از یکصد و هفتاد واحد دانشگاهی در استان خراسان رضوی وجود دارد و در بخش علوم پزشکی نیز در حالیکه در قبل از انقلاب به قدری ضعیف بودیم که از پزشکان درجه دو و سه هندی استفاده می شد اما اکنون بسیاری از دانشگاههای معتبر دنیا از متخصصان ایرانی بهره می گیرند. استاندار خراسان رضوی بر تعامل بین صنعت و دانشگاه تأکید و برگزاری این نمایشگاه را فرصت مغتنمی برای نزدیک شدن این دو بخش و تعامل بیشتر آنان عنوان کرد. وی تصریح کرد: این نمایشگاه در سال 1385 فقط 150 متر مربع بود که امروز با یک جهش به 20 هزار متر مربع رسیده است بطوریکه چندین برابر نمایشگاه پژوهش تهران است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی گفت : از بیست هزار متر مربع فضای نمایشگاهی ، پنج هزار متر مربع در اختیار موسسات و مراکز آموزش عالی ، آموزش و پرورش و مراکز فنی و حرفه ای ، سه هزار متر مربع برای فعالیت واحدهای فناوری و مخترعان استان ، دو هزار و پانصد متر مربع در اختیار واحدهای تولیدی و بقیه در اختیار دستگاههای اجرایی ، بخش مقاله و پوستر و طرح های برتر قرار گرفته است. رضا عبدالملكی با بیان اینکه این نمایشگاه از سوم تا ششم دی ماه همه روزه صبح و عصر برای بازدید علاقه مندان دایر است ، افزود : تقویت خودباوری جوانان و نوجوانان استان ، هدایت اعتبارات به سمت تهیه امکانات علمی و پژوهشی ، شناسایی و حمایت از نخبگان و بستر سازی برای ظهور و بروز استعدادها از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است. وی ، راه اندازی فن بازار را از اقدامات مهم این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: در این بازار ایده های پژوهشی از اقشار گوناگون جامعه خریداری می شود که این امر موجب ایجاد فرهنگ خرید ایده های پژوهشی با کمک دولت و بخش خصوصی خواهد شد.
شایان ذکر است فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در قالب دو غرفه دانشگاه و کمیته تحقیقات دانشجویی در سالن ابو سعید به نمایش گذاشته شده است که در آن ها ضمن معرفی امکانات و تجهیزات حوزه های مختلف ، دستاوردهای آموزشی پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی ، فعالیتها و طرح های برتر تحقیقاتی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ، مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت ، مدیریت پژوهشی و دفتر همکاریهای دانشگاه و صنعت در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس