عزم و همت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، ارتقاء در بخش‌های مختلف است

انتشار محتوا: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۵:۴۴:۰۰ بعد از ظهر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که با حضور اعضای بورد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، عزم و همت مجموعه دانشگاه را توسعه و ارتقاء در بخش‌های مختلف عنوان کرد.


برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این جلسه که در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، از گناباد به عنوان جنوبی‌ترین شهر خراسان رضوی یاد کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در شعاع حدود 100کیلومتری، به بیش از یک میلیون نفر ارائه خدمت می‌کند.
وی با اشاره به تاریخچه تاسیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به تشریح امکانات و فضاهای فیزیکی مناسب و استاندارد این دانشگاه پرداخت و تاکید کرد: این دانشگاه علاوه بر زیرساخت‌ها و امکانات خوب فیزیکی، از ظرفیت‌های بالایی همچون وجود یکصد عضو هیأت علمی برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به وجود چهار دانشکده مستقل در این دانشگاه، افزود: در حال حاضر حدود دو هزار دانشجو در 26 رشته مقطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول به تحصیل هستند.
دکتر باذلی به بسترهای مناسب فراهم شده در این دانشگاه در حوزه کتابداری اشاره و تصریح کرد: کتابخانه مرکزی این دانشگاه با 4هزار مترمربع زیربنا، علاوه بر دارابودن از فضاهای فیزیکی کاملا استاندارد، دارای امکانات متنوع و عناوین مختلف کتاب در موضوعات گوناگون است.
وی ادامه داد: گرچه در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری و کتابخانه با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم ولی تلاش و همت مجموعه کارکنان این بخش همچون سایر بخش‌های دانشگاه، موفقیت‌ها و دستاوردهای خوبی مثل کسب رتبه اول کتابداری دیجیتال را رقم زده است.
دکتر باذلی در پایان به اعضای بورد، قول مساعد داد تا هرگونه امکانات یا بستری که برای تاسیس رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی در این دانشگاه مورد نیاز باشد، فراهم نماید.
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این جلسه با تبریک دهه کرامت به اهمیت کتاب از دیدگاه اسلام پرداخت و افزود: در اولین سوره و آیاتی که به پیامبر اعظم(ص) نازل شده، از خواندن و نوشتن و تعلیم و تعلم تجلیل به عمل آمده است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به اینکه در روایات متعددی نیز به اهمیت کتاب و کتابخوانی توصیه شده است، اظهار کرد: در روایتی از امام صادق(ع) آمده است که علم و دانش را با نوشتن از فراموشی، حفظ کنید.
وی ادامه داد: کتاب از جمله مواردی است که تا وقتی از کسی به یادگار بماند، تا زمانی که از آن استفاده می‌شود، برای نویسنده آن اجر و پاداش در نظر گرفته می‌شود.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس