برگزاری مراسم گرامیداشت هفته آموزش و تکریم مقام استاد در سال 1401

انتشار محتوا: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۹:۰۰ قبل از ظهر

مراسم گرامیداشت هفته آموزش و تکریم مقام استاد با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در تالار شهید دکتر چمران برگزار گردید.

 



به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام صادقی نسب مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و امام جمعه گناباد در این مراسم به بیان اهمیت و جایگاه علم و معلم از دیدگاه احادیث و قرآن پرداختند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اشاره به حدیث پیامبر اعظم(ص):« اِنَّما بُعِثتُ مُعَلِّماً ؛ من معلم برانگیخته شدم.»، اظهار کرد: این بالاترین افتخار است که پیامبر (ص) خود را معلم می‌دانند.
وی با بیان حدیثی از امیرالمومنین علی(ع):« مَن عَلَّمَنی حَرفاً فَقَد صَیَّرَنی عَبداً؛ هرکس مرا نکته‌ای آموزد، مرا بنده خویش ساخته است.» به اهمیت احترام و تکریم مقام معلم و استاد تاکید و خاطرنشان کرد: حضور مرتب در کلاس و به خاطرسپردن نصایح جزء بهترین احترام‌ها است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب تصریح کرد: رسالت معلمان در انتقال علوم و دانش‌های مورد نیاز جامعه و تربیت معنوی اهمیت دارد.
معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم به تبیین جایگاه و نقش معلم و استاد در رهبری و سازندگی دانشجویان پرداخت و گفت: اگر می‌خواهیم سراغ جامعه اسلامی برویم و تمدن‌ساز شویم باید کادرسازی قوی داشته باشیم.
حجت‌الاسلام رضایی با تاکید بر الگو بودن معلم و استاد، خاطرنشان کرد: معلمان و اساتید باید مصباح و روشنگر برای جامعه باشند.
وی در ادامه به تشریح نقش و جایگاه استاد در حوزه امر به معروف، تعلیم دانش صحیح و تزکیه و دادن تفکر صحیح به دانشجویان پرداخت.
معاون آموزشی دانشگاه هم در ابتدای این مراسم گزارشی از وضعیت برنامه‌های آموزشی جاری و مهمترین فعالیت‌های معاونت آموزشی دانشگاه در سال 1401 ارائه کرد.
دکتر رضا اسماعیلی با بیان اینکه بهترین مشوق گسترش و ترویج دانش، تکریم دارنده دانش است، اظهار کرد: سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مطهری فرصت نابی برای تقدیر و سپاسگذاری از زحمات و تلاش‌های اساتید محترم دانشگاه است.
وی با تأکید بر تأثیر دانش و دانش‌آموخته دانشگاه بر عزت و قدرت کشور و همچنین زمینه سازی برای تمدن سازی اسلامی، بر لزوم افزایش کیفیت برنامه‌های آموزشی برای رسیدن به این اهداف تاکید کرد.
دکتر اسماعیلی با یادآوری نقش شهید دکتر کاظمی آشتیانی در موسسه رویان، شهید شهریاری در انرژی هسته‌ای و همچنین تلاش متخصصان ایرانی در تولید واکسن، آن‌ها را نمونه‌ای از مشارکت دانشگاه‌ها و دانشمندان در ایجاد عزت و اقتدار برای کشور برشمرد.

 

در پایان مراسم از دکتر جعفر حاجوی، دکتر محمدرضا منصوریان، دکتر علی فیروزی و دکتر علیرضا محمدزاده به عنوان اساتید نمونه آموزشی، دکتر اعظم‌السادات محمودیان به عنوان استاد نمونه آموزشی در بخش بالینی، دکتر مرتضی رستمیان، مهندس جواد باقری و خانم سمانه نجفی به عنوان اساتید نمونه فرهنگی دانشگاه تجلیل شد.
همچنین در این مراسم از دکتر شهلا خسروان و دکتر محمد مطلبی از اعضای هیئت علمی دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و از دکتر علی عالمی و دکتر مریم مقیمیان که در سال 1400 به مرتبه استادی ارتقاء یافتند، تقدیر شد.
دكتر مرتضي رستميان هم به عنوان صاحب فرآيند برتر دانشگاهي در جشنواره شهيد مطهري مورد تقدير قرار گرفت.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس